Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Περί εθνικής συνοχής και καθαρότητας της ελληνικής φυλής, και της κάθε φυλής.Η αναβίωση του Χιτλερισμού σε όλο της το μεγαλείο! Μήπως να ανοίγαμε πάλι το Άουσβιτς γιατί έχει πιάσει πολύ σκουριά και μούχλα τελευταία?
Μήπως να ξαναστέλναμε κοσμάκη στη Μακρόνησο να κάνει παρέα στους γλάρους και τις σαύρες?
Ποιά καθαρότητα της φυλής?
Τί είναι η φυλή?
Τί να είπαν οι Πελασγοί όταν οι Αχαιοί κατέβηκαν στον ελλαδικό χώρο πριν 3000 χρόνια?
Τί να είπαν οι Αχαιοί όταν κατέβηκαν οι Δωριείς?
Τί συνέβηκε με τους στρατιώτες του Μεγαλέξανδρου που επέστρεψαν στην πατρίδα τους έχοντας παντρευτεί Αφγανές, Περσίδες, Ινδές κλπ κλπ?
Επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας όταν κατέβηκαν στον ελληνικό χώρο μέχρι την Πελοπόννησο αμέτρητοι "Βάρβαροι" γότθοι και σλάβοι και εγκαταστάθηκαν ιδρύοντας πόλεις και χωριά?
Μήπως υπήρχαν τότε ταυτότητες, ληξιαρχεία, ΓΑΔΑ, άδειες παραμονής, πράσινες κάρτες και δεν μας το έχουν πει ακόμα?
Οι αναγκαστικές μετακινήσεις πληθυσμών εντός του Βυζαντίου μας λέει κάτι?
Η εγκατάσταση δυτικοευρωαπαίων στον ελληνικό χώρο επί φραγκοκρατίας?
Η πανώλη τον 14ο-15ο αιώνα που αφάνισε το 1/3 του πληθυσμού?


Πώς ο Ρήγας Φεραίος να μην οραματίζεται τα Βαλκάνια ενωμένα όταν ο ίδιος είχε ως μητρική γλώσσα τα βλάχικα?
Ξεχάσαμε οτι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν Μουσουλμάνος?
Οτι ο Καποδίστριας σχεδίαζε την ίδρυση ομοσπονδιακού κράτους τύπου ελβετία επειδή οι υπήκοοι του νεοσύστατου ελληνικού κράτους δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους λόγω διαφοράς γλώσσας?
Ξεχάσαμε την εθνολογική σύσταση της Μακεδονίας το 1912?
Το οτι μέχρι το 1922 η Θεσσαλονίκη αριθμούσε 100000 κατοίκους εκ των οποίων οι 70000 ήταν ισπανόφωνοι εβραίοι?
Ξεχάσαμε με πόση αγάπη υποδεχτήκαμε τους μικρασιάτες πρόσφυγες το 1922 και τους καλωσορίσαμε ως "τουρκόσπορους" αφού τους ανταλλάξαμε με 300000 εξισλαμισμένους έλληνες?
Θάψαμε τον Βενιζέλο και τον ορισμό που είχε δώσει για τον ελληνισμό οτι είναι πάνω από γλώσσες και θρησκεύματα.
Μιλάει κανείς για το ξύλο που τρώγανε τα παιδιά στα σχολεία την δεκαετία του 30 για να μην τολμήσουν να ξαναμιλήσουν τη γλώσσα που μιλάγανε στα σπίτια τους, τα αρβανίτικα, τα βλάχικα, τα τούρκικα, τα "μακεδονικά"?
Φυσικά και υπήρχε η ελληνική γλώσσα, πλάι όμως σε όλες αυτές τις γλώσσες.
Ξεχάσαμε τις οικογένειες Peace και Croce που με το ζόρι μετονομάστηκαν σε Πάτσης και 

 Σταυρόπουλος?
 

Τους υπεύθυνους της Χούντας τους βάλαμε όλους φυλακή, αλλά καμαρώνουμε για τα κατορθώματά τους για την "καθαρότητα" της ελληνικής φυλής.
 

Η εθνική συνείδηση όπως την εννοούμε σήμερα ουδεμία σχέση έχει με τον τρόπο που την εννοούσαν το 1821. Οι πληθυσμοί στον ελλαδικό χώρο ποσώς τους ενδιέφερε η όποια καταγωγή τους, άσχετα με το τί γλώσσες μιλούσαν και σε τί θρησκεύματα ανήκαν, δεν ήθελαν να έχουν τον Σουλτάνο πάνω από το κεφάλι τους. Μέχρι και ο Αλή Πασάς είχε εξεγερθεί κατα του Σουλτάνου και την πλήρωσε με το κεφάλι του.
Πολλοί Σουλτάνοι είχαν ελληνική καταγωγή και μιλούσαν τα ελληνικά. H Kösem Sultan (Αναστασία) ήταν κόρη Παπά από την Τήνο και κυβέρνησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία σαν Σουλτάνα από το 1623 ως το 1651.
 

Αλλά όπως έγραψα και αλλού όπου δεν μας συμφέρει έχουμε επιλεκτική μνήμη.
Αυτά συμβαίνουν και σε όλα τα κράτη παγκοσμίως.
 

Τα πάντα ρει που έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Μέσα στο διάβα των αιώνων όλα οι πλήθυσμοί ήρθαν σε επιμιξία με άλλους πληθυσμούς και μέσα από μετακινήσεις πληθυσμών και πολεμικές συρράξεις προήλθαν τα κράτη όπως τα ξέρουμε σήμερα. Τα κράτη όμως αυτά πριν 100 χρόνια δεν ήταν όπως τα ξέραμε σήμερα. Και δεν θα είναι σε 100 χρόνια όπως τα ξέρουμε σήμερα.
Είναι γελοίο να πιστεύουμε οτι μετά από τόσες αλλαγές ξαφνικά σήμερα τα πάντα παγώνουν και τίποτα δεν θα αλλάξει για τα επόμενα 200 χρόνια.


Ναι, όσοι αλλοδαποί μένουν νόμιμα στην ελλάδα και πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, ναι να τους δοθεί η ελληνική υπηκοότητα.

Δεν υπάρχει όριο στους μετανάστες που δέχεται το κάθε κράτος αλλά ο κάθε εργοδότης μπορεί να προσλάβει μετανάστη αν κανείς ντόπιος δεν εμφανίζεται για να προσληφθεί.
Καταρχήν να καθησυχάσω οτι στην Ελλάδα υπάρχει χώρος για όλους. Όπως πριν 50 χρόνια οι έξυπνοι πολιτικοί μας στριμώξανε το μισό ελληνικό πληθυσμό σε ένα μικρό λεκανοπέδιο, αυτό της Αττικής, επειδή αντί να δίνονται κονδύλια για την ανάπτυξη της υπαίθρου αυτοί τα τρώγανε, έτσι αν θέλουν, υπάρχουν διαθέσιμα άλλα 100 λεκανοπέδια για να στριμωχτούν στο καθένα από 5 εκατομμύρια.
Ναι ναι, επειδή λόγω δουλειάς τρέχω σε όλα τα ξενοδοχεία της Αθήνας, έχω περάσει από κέντρο άπειρες φορές και τελευταία αλλά και πριν 20 χρόνια, πριν την έλευση των μεταναστών. Επικρατεί πάντα η ίδια βρώμα, δυσωδία και μπίχλα. Και το 1989 ήταν επικίνδυνα να περάσεις από Ομόνοια, Πειραίώς, Μεταξουργείο. Εκτός και αν μας αρέσει η βρώμα των ελλήνων μόνο, οπότε μόνο αυτό μας κάνει ρατσιστές.
Ναι έχω περάσει από κέντρο και την ημέρα και έχω παρατηρήσει ένα κοινό σημείο στους ξένους που κατακλύζουν ασφυκτικά τη Σοφοκλέους και την Μενάνδρου....δεν δουλεύουν! Άρα δεν κλέβουν την δουλειά από κανένα.
Είναι όλοι όσοι ξέμειναν από τα Ολυμπιακά έργα, από τις δουλειές που δεν ήθελε να κάνει κανένας, ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή και τελικά η απόγνωση τους ώθησε στο να γίνουν αλκοολικοί και ναρκομανείς.
Εκτός και αν υπάρχουν πακιστανοί στο δημόσιο, στις τράπεζες, ή αφγανοί Managers σε μεγάλες εταιρείες οπότε διορθώστε με επειδή δεν ξέρω κανένα φίλο μου που να ψάχνει να δουλέψει οικοδομές ή να καθαρίζει σκάλες!
Από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι καλώς ή κακώς βρέθηκαν εντός ελληνικής επικράτειας, το ελληνικό κράτος οφείλει να δείξει και σε αυτούς το περίφημο πνεύμα του Ξένιου Διός και όχι μόνο στους τουρίστες (πώς γίνεται να είσαι "φιλόξενος" μόνο όταν οι άλλοι τα σκάνε?) και να τους εμβολιάσει (και για το δικό μας καλό), τα τους δώσει στέγη και τροφή. Ή ας ναυλώσει αεροπλάνα και να τους στείλει πίσω, κάτι που ούτε αυτό κάνει.
Τα 35 δις όμως τα χαρίσανε στις τράπεζες που πάντα είχαν και έχουν κερδοφορία!
Μιλάμε συνέχεια για τους ξένους, αλλά κανείς δεν κάνει κουβέντα για τους πατριώτες που τους έβαλαν μέσα. Αστυνομικοί, τελωνειακοί, στρατιωτικοί και συνοριοφύλακες που λαδώνονται και κάνουν τα στραβά μάτια στα σύνορα.
Πώς βρέθηκε η ξενόφερτη Frontex ...στον Έβρο???? Μα ο Έβρος είναι τίγκα στα στρατόπεδα, τόσο ηλίθιους στρατιωτικούς έχουμε και περνάνε οι λαθρομετανάστες κάτω από τη μύτη τους ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο για το οποίο κανείς δεν μιλάει?
Πριν 6-7 χρόνια κάποιος υπουργός ξήλωσε ολόκληρο αστυνομικό τμήμα κάπου στην Αθήνα επειδή οι αστυνομικοί πρόσφεραν προστασία σε μαστρωπούς ή ήταν οι ίδιοι μαστρωποί. Κανένα άλλο αστυνομικό τμήμα δεν ξηλώθηκε, γιατί άραγε?
Ή να υποθέσω οτι το πολεμικό ναυτικό εξοπλισμένο σαν αστακός είναι ικανό μόνο για να εντοπίζει τουρκικές σημαίες σε ξερονήσια όπως τα Ίμια? Για να συνέλθουμε λίγο.
Αλλά και ποιοί είναι αυτοί που νοίκιασαν/πούλησαν τα διαμερίσματα/καταστήματά τους στο κέντρο της Αθήνας στους κακούς ξένους? Έλληνες δεν ήταν? Και δεν ήταν 5 ούτε και 10....
Θεωρώ γελοίο να φοβόμαστε οτι θα χαθεί η πατρίδα από τους μπεκρούλιακες/"φτιαγμένους" λαθρομετανάστες ενώ η στραβομάρα μας δεν μας αφήνει να δούμε οτι η πατρίδα έχει χαθεί ήδη από τους ίδιους τους έλληνες που μόνο να καμαρώνουν ξέρουν για τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, το '21, το έπος του '40, αλλά "αγνοούν" οτι η Πατρίδα δεν είναι μόνο για να την καμαρώνεις, έχει και υποχρεώσεις, τις οποίες καλείσαι εσύ ο πατριώτης να εκπληρώσεις πιστά με το να κάνεις ειλικρινή φορολογική δήλωση, να πληρώνεις το ΦΠΑ, τις εισφορές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, να κόβεις αποδείξεις...και να μην τα φορτώνεις στους πολιτικούς οτι μόνο αυτοί κλέβουν. Να τί κάνει κάποιον αληθινό πατριώτη!
Μην ξεχνάμε οτι οι έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν πρώτοι σε εγκληματικότητα. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm όπου με τεκμηριωμένο τρόπο παρουσιάζονται οι δραστηριότητες τους στα τέλη του 19ου/αρχές 20 αιώνα με αδιάσειστα ντοκουμέντα του Thorsten Sellin, από τους κορυφαίους εγκληματολόγους παγκοσμίως.
Ναι, υπάρχει κατακόρυφη αύξηση της εγληματικότητας. Οι συχνές βόμβες σε νυχτερινά κέντρα, οι δολοφονίες μαφιόζων, οι ληστείες σε τράπεζες ανήκουν κατά πλειοψηφία στους έλληνες. Όπως και η εσωτερική τρομοκρατία.
Και όσο θα αυξάνεται η ανεργία και περισσότερα σπίτια θα βγαίνουν στο σφυρί από τις τράπεζες για πενταροδεκάρες, τόσο περισσότεροι έλληνες θα βγαίνουν στην εγκληματικότητα από ένστικτο επιβίωσης και όχι επειδή είναι κατ'ανάγκη κακοί. Περίμενε κανά χρόνο που οι άνεργοι θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο και θα τα ξαναπούμε.
Φτάνει επιτέλους με την φασιστοποίηση της κάθε εκκλησίας! Το έθνος πάνω από το μήνυμα του Ιησού ή το μήνυμα του Ιησού πάνω από το κάθε έθνος?

Δεν υπάρχουν σχόλια: